Autokoulu Minihinta, B-kortti, ikäautoilijat

Autokoulu Minihinta antaa ikäautoilijakoulutusta. Jyrki Juslinilla on runsaasti kokemusta ikäautoilijoiden auttamisesta.

Poliisi tai lääkäri voi määrätä ikäautoilijan ajokokeeseen tai kuljettajantutkintoon. Kolmas vaihtoehto on ajonäyte. Ajonäyte on ajosuoritus, jossa liikenneopettaja Jyrki Juslin ottaa sen vastaan ja tekee vaadittavat asiakirjat ajosta lääkärille ja poliisille. Ikäautoilijaa määrätään kuljettajantutkintoon harvoin, sillä siinä ajokokeen lisäksi on suoritettava teoriakoe. Yleisin vaihtoehto on ajokoe.

Sovimme yleensä yhden ajotunnin, jossa Jyrki arvioi ikäautoilijan ajotaidon kokonaisuutena. Tämän jälkeen Jyrki antaa ajotunnista palautteen ja ehdottaa sopivan määrän lisäajotunteja ennen ajokokeeseen menemistä.

Jos ikäautoilijalla on vakavia ongelmia muistin kanssa, niin suosittelemme ajokortista luopumista. Jos asiakas haluaa silti välttämättä ajokokeeseen, niin viemme hänet toki sinne. Ajotunti kestää 50 minuuttia ja esim. lähiomainen tai muu ystävä tai kaveri on aina tervetullut seuraamaan opetusta, jolloin voimme yrittää parantaa havaittuja yleensä havainnointiin liittyviä puutteita yhdessä keskustelemalla.

Kysy lisää: info@autokouluminihinta.fi tai soittaa Jyrkille 0445401639

Hoidat ajokorttiasiasi kuntoon nopeasti Autokoulu Minihinnassa!