Autokoulu Minihinta, B-kortti

Suoritat Autokoulu Minihinnassa edullisesti B-ajokorttisi!

Voit suorittaa B-korttiin vaadittavat 8 teoriatuntia vaikka kotisohvaltasi käsin. Jos sinulla on jo aiempi ajokortti, niin suoritat ainoastaan 4 riskikoulutukseen kuuluvaa teoriatuntia. Etäteoriatunnit käyt näppärästi ma – to klo 14.00 – 21.00 välisenä aikaikkunana. Muista ilmoittautua viimeiselle teoriatunnille reilusti ennen klo 20.00:aa, jotta ehdit varmasti suorittaa sen! Turussa järjestämme halukkaille oppilaille myös live-teoriatunteja. Teoriatunnit kestävät 45 minuuttia.

Kaikki Autokoulu Minihinnan liikenneopettajat ovat erittäin ammattitaitoisia työssään. He auttavat sinua kaikissa autokoulun käymiseen liittyvissä asioissa ja ajavat kanssasi kaikki B-korttiin vaadittavat ajotunnit (50 min.) livenä, joita on 10 + 3 kappaletta. Yksi näistä ajotunneista ajetaan liukkaankelin ajoharjoitteluradalla. Pimeän ajo on erikseen simulaattorissa.

Ajoneuvokalustomme on aina ajanmukaista. Autokoulumme järkevään hintatasoon vaikuttaa tietenkin järkevät opetusauto valintamme…….. meillä on kaksi kappaletta vuosimallin 2019 vähäpäästöisiä Seat Ibizoja tehokkailla 115 hv:n turbokoneilla. Voit ajaa ajokorttisi meillä myös automaattivaihteisella autolla.

Tervetuloa Viihtymään!

Suoritat Autokoulu Minihinnassa edullisesti ja  nopeasti B-ajokorttisi!